Curs de modeling

Cursul se adresează tinerilor cu vârsta de până la 24 de ani, este gratuit și se va ține la Casa de Cultură a Studenților București.
Durata cursului este de 6 săptămâni . 
Programul cursului cuprinde ședințe de catwalk, make-up, shooting. Numărul de participanți este de 15 (avem 12 locuri pentru fete și 3 locuri pentru băieți ).
Preselecția va avea loc pe

Read more ...

Festivalul Național Studenţesc de Teatru al Absurdului „EUGÈNE IONESCO”

Festivalul Național Studenţesc de Teatru al Absurdului „EUGÈNE IONESCO” va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti în perioada 24-26 noiembrie 2017.
Festivalul nostru se adresează trupelor de teatru afiliate caselor de cultură ale studenților din țară și universităților iar spectacolele care vor fi prezentate în festival trebuie să fie spectacole de teatru al absurdului.
CONDIȚII DE PARTICIPARE

Read more ...

O nouă sesiune de curs de fotografie

Pentru studenții pasionați de fotografie organizăm o nouă sesiune de cursuri gratuite.

Înscrierile au loc on line în intervalul 02 –13 oct 2017 la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Numărul de locuri este limitat! Se vor realiza grupe de maxim 15 persoane. Ocuparea locurilor se face în ordinea înscrierii.

Ne rezervăm dreptul de a anunța prin pagina noastră de facebook încheierea înscrierilor înainte de data de 13 oct., dacă numărul celor înscriși on line depășește numărul de locuri!

Read more ...

Cursurile acreditate de educație antreprenorială - anunț de participare

Ministerul Tineretului și Sportului a prelungit perioada de înscriere la cursurile în domeniul competențelor antreprenoriale. Doritorii sunt rugați să contacteze direct MTS la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Detalii găsiți în acest link: http://mts.ro/…/anunt-prelungire-perioada-de-inscriere-cur…/

 

Read more ...

Inscrieri la cursul de canto și chitară

Cursurile de canto și de chitară se adresează studenților cu vârsta de maxim 35 de ani , sunt gratuite și se vor ține la Casa de Cultură a Studenților din București.
Durata cursurilor este de 12 săptamâni .
După încheierea înscrierilor vom stabili de comun acord zilele în care se vor ține cursurile.

Read more ...

Salonul Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2017

Salonul Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2017 ajuns la cea de a XVIII-a ediție este deschis tuturor fotografilor amatori și profesioniști din întreaga lume.
Pentru studenții români și străini, colegii noștri de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează o secțiune separată, unde participarea este gratuită.

Read more ...

Zilele Prieteniei în România ediția a IV-a

Schimbul Cultural  "Zilele Prieteniei in România" se desfăşoară între 24 – 27 august 2017 la Casa de Cultură a Studenților București şi este a IV a ediție a unui eveniment ce îşi propune să aducă împreună ansambluri care activează în casele de cultură ale studenților. Dacă anii trecuți am avut oaspeți ansamblurile folclorice Junii Brasovului ” al Casei de Cultură a Studenţilor Braşov și ”Mărțișorul”al Casei de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca, anul acesta invitatul ansamblului folcloric ”Doinița” al Casei de Cultură a Studenților București este ansamblul folcloric ”Doina Carpaților” din Casa de Cultură a Studenților Iași.

Read more ...

Centrul de Consiliere pentru Tineri- focus pe antreprenoriat

Centrul de Consiliere pentru Tineri – proiectul Casei de Cultură a Studenților București ce promovează metodele moderne de sprijin a tinerilor prin educație non-formală - Life & Career Coaching, Mentoring și Training, a avut și în acest an o contribuție valoroasă la capacitarea tinerilor în vederea confruntării cu provocările lor, spre viața adultă autonomă și de succes.
În 2017 focusul proiectului a fost pe Antreprenoriat.

Read more ...

#6 Ansamblul Folcloric ”Doina”

Ansamblul folcloric ”Doina” al Casei de Cultură a Studenților București a participat la un schimb cultural internațional în cadrul proiectului “Traveller in Time” recent încheiat și derulat de Asociația Studenților Europeni AEGEE EUROPE.
Proiectul a fost parte a programului studențesc AEGEE SUMMER UNIVERSITY, având ca scop promovarea României, a istoriei și valorilor sale, în fața unui grup de studenți străini veniți din Spania, Italia, Polonia, Germania, Turcia și Malta.

Read more ...