România Student Tour

În perioada 14  – 17 iunie 2019, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti și Asociația Microregiunea Țara Hațegului-Ținutul Pădurenilor GAL realizează prima etapă de teren, din acest an, a proiectului Romania Student Tour - program naţional de redescoperire şi promovare a patrimonului cultural şi natural al României.

Read more ...

Fotogeografica 2019 -vernisaj și program

Marți, 14 mai 2019, începând cu ora 18:30, vă invităm la vernisajul Salonului Național de Fotografie "FOTOGEOGRAFICA 2019”, ce va avea loc în Foaierul Media (aripa dinspre str. Tudor Arghezi) a Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București. Cu acest prilej va fi lansat şi catalogul Fotogeografica 2019 ce va conţine, pe lângă fotografiile premiate pe cele trei secţiuni: patrimoniu cultural, peisaj natural și wildlife, şi cele mai reuşite lucrări din galeria foto a concursului. 

Read more ...

Vrei să... leadership? Prin actorie?

Am transformat atelierul nostru de leadership prin actorie, punând în el atâta actorie cât poți duce într-o lună, pentru ca tu să pleci mai sigur pe tine și pe emoțiile tale și mai convingător în interacțiunea ta cu alții. De asemenea, pe lângă exercițiile de actorie cu care te-am obișnuit, vom adăuga lucrul pe texte clasice, teorie de leadership preluată de la meșteri (Simon Sinek, Daniel Pink, Steve Jobs, etc.), iar la final prezentăm rezultatul printr-un spectacol de teatru. Ca urmare,

Read more ...

Anunț consultări ONG studențești privind destinatiile in tabere studențești 2019

Miercuri, 29 mai 2019, ora 11:00  la sediul nostru din Calea Plevnei 61, sect. 1, București, invităm la consultări privind destinațiile taberelor studențești 2019 unul/doi reprezentanți ai organizațiilor studențești legal constituite la nivel de UPB (Universitatea Politehnică București) și ASE (Academia de Studii Economice din București). De asemenea, unul/doi reprezentanți de la Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).

Read more ...

Câștigătorii Fotogeografica 2019

Salonul Național de Fotografie Fotogeografica – ediția a XXIII-a -  s-a deschis marți 14 mai 2019, în Foaierul Media a Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București. în cadrul evenimentului fiind decernate premiile competiției.La secțiunea patrimoniu cultural, Locul I a fost

Read more ...

Ziua Teatrului Studențesc de Animație ”ContACT”

Vă invităm la Ziua Teatrului Studențesc de Animație “ContACT”  în Casa de Cultură a Studenților București situată în Calea Plevnei nr. 61, sector 1. Pe 17 mai 2019 veți putea viziona spectacolele de teatru realizate de studenții de la secția de Păpuși- Marionete din cadrul UNATC, găzduite de Teatrul Studențesc ”Podul” și veți putea participa la ateliere deschise de scenografie pentru Teatrul de Animație.

Read more ...

Tabere Studențești 2019

Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat Metodologia privind organizarea și desfășurarea Programului Național „Tabere Studențești” 2019. În perioada 19 aprilie-17 mai 2019 studenții pot solicita un loc în tabără la secretariatele propriilor facultăți.
Informații cu privire la criteriile după care se acordă locurile în tabere, pașii de urmat, calendarul repartizării acestora și durata seriilor se regăsesc în Metodologia ”Tabere studențești” 2019 pe care o găsiți mai jos.

Read more ...