Vrei să...teatru?

Pregătim un atelier intensiv de actorie care se va desfășura în luna martie. Suntem în căutare de oameni pasionați de teatru, actorie, spectacole. Pentru facilitarea întâlnirii cu acești oameni, facem o audiție. Așa-i în teatru. Audiția asta e un open-call, adică este deschisă pentru oricine, student să fie. Alte discriminări nu facem.

Read more ...

#2Cinemateca Docuart@CCS București

Prima proiecție din anul 2019 în cadrul Cinematecii Docuart la Casa de Cultură a Studenților București este documentarul lui Pavel Cuzuioc, SECONDO ME (2016, 79'), premiat la Docuart Fest pentru cea mai bună imagine. Luni, 11 februarie 2019, ora 19.00. Intrarea este liberă.

Read more ...

Hobby-cultor-incubatorul de indeletniciri continuă

Ești student? Ai acces gratuit. Te poți înscrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Detalii:

Read more ...

Încă un atelier-atelier de leadership

Incă un atelier- sâmbătă, 12 ianuarie 2019 în intervalul orar 11:00 - 13:00. Curs de leadership care folosește ca metodă de predare exerciții de actorie. Pentru a te înscrie trimite un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu detalii despre tine (nume, prenume, telefon, facultatea la care ești înscris precum și motivul pentru care ai vrea să participi la curs). Cineva îți va răspunde cât de repede.

Read more ...

La mulți ani!

Dragi prieteni, vă mulțumim că ne-ați fost alături în tot acest an! Un 2019 liniștit!

#1Cinemateca Docuart@CCS București

Cinemateca Docuart este un program nou cinematografic care debutează cu o primă proiecție luni, 17 decembrie 2018, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din București.

Inițiativa își dorește să readucă publicul spectator în contact cu documentarul românesc printr-o serie de proiecții lunare. Scopul lor este, totodată, acela de

Read more ...

înCÂNTĂ STUDENȚIA!

Casa de Cultură a Studenților București vă invită duminică 16 decembrie 2018, ora 19:00 la spectacolul "înCÂNTĂ STUDENȚIA!" care va fi susținut de elevii cursului de canto și chitară, majoritatea la prima lor întâlnire cu publicul și scena: 

Read more ...

Curs Managementul Voluntarilor

Casa de Cultură a Studenților București organizează vineri 7 decembrie 2018, între orele 12:00 - 18:00, cursul Managementul Voluntarilor. Cursul se va ține în Sala CENF (parter). Teme propuse:

Read more ...

”tu ce ai făcut azi?”

Vă invităm la Casa de Cultură a Studenților București la o seară cu colinde, versuri, cântece de iarnă și nu numai, împreună cu OVIDIU SCRIDON. Alături de chitara și muzicuțele sale, cu multă dăruire, artistul ne propune o seară plină de sensibilitate cu povești din lumi îndepărtate, cu doruri și cântece care-o să vă umple sufletele de bucurie. Va fi atât concert cât și lansarea cărții ”tu ce ai făcut azi?”.

Read more ...