Open-Mic de impro, stand-up, poezie și dichis

Iți place să fii pe scenă? Hai recunoaște ;). Știm că ai ceva de spus și că vrei de mult timp să le arăți prietenilor cat de bine cânți sau spui poezii, monoloage, povestiri, fabule, cimilituri, proverbe, zicători, glume, vorbe de duh, etc. Noi îți oferim cel mai mare spațiu d-al nostru pentru a te exprima. Iți creăm și cadrul necesar: luminile, microfonul, toate condițiile tehnice. Iți aducem și public. Te punem și pe net dacă vrei :)).

Haide! Nu ai nimic de pierdut!
Ca urmare, vino la seara noastră open-mic de impro, stand-up, poezie, dischis. Nu te vei plictisi. Avem și invitați surpriză.

Ah, și mai e ceva!
Amfitrionii serii vor fi cei din trupa de improvizație "Backstage Boys", care ne vor delecta cu glume bune, momente muzicale, un show creat pe moment. Ei vor avea grijă să facă să te simți cât mai în elementul tău.
Ce mai... E simplu. Hai la open-mic :)! Nu te costă nimic!

Loc de desfășurare:
Casa de Cultură a Studenților București (sala Mare)
miercuri 15 noiembrie 2017, ora 19:00
spectacol prezentat cu prilejul celebrarii a 80 de ani de activitate ai Casei de Cultură a Studenților din București

Ne găsiți și pe FB/CCSBuc
www.ccs.ro
Parteneri media: gratuitor.ro, bucharestculturalevents.com, umblat.ro.

Intrarea este liberă.

CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI
Casa de Cultură a Studenților din București se află la ceas aniversar în acest an: 80 de ani de existență și activitate continuă păstrând aceeași menire: de a contribui la educația non formală a tinerilor, îndeosebi a studenților.
Perioada studenției este, poate, cea mai ferventă perioadă din viața unui tânăr: perioada când se desăvârșește pentru profesie, perioada în care se maturizează, perioada în care leagă prietenii care îî vor rămâne toată viața. Iar Casa de Cultură a Studenților din București este acel loc unic în București, deschis pentru toți studenții bucureșteni.
Nu mai suntem un trendsetter socio-cultural așa cum am fost până în 1989. Dar, cursuri, trupe, formații, cluburi au continuat să existe și să aibă activitate cu tinerii. chiar dacă toate acestea sunt vitregite de decenii de prefaceri şi convulsii politico-sociale. În toate formele de manifestări cultural artistice și educative pe care le organizează Casa de Cultură a Studenților din București, instituție subordonată în prezent Ministerului Tineretului și Sportului,  nu a dărâmat tradiții culturale ci a reușit să fructifice experiența generațiilor trecute adaptându-se vremurilor și transformărilor intervenite în societatea românească după anul 1989.