Spectacol de muzică live blues & rock

Sâmbătă 18 noiembrie 2017, ora 19.30, sala Pod

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti a fost locul în care au luat naştere multe trupe muzicale devenite celebre ulterior, de aceea oferă în continuare cadrul exprimării artistice a tinerilor talentaţi. În cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a 80 de ani de activităţi culturale,  Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti propune publicului un spectacol susţinut de trupa Undercover, un grup de artişti a căror colaborare a început de la pasiunea comună pentru muzică.

Spectacolul va avea două părţi:

În prima parte publicul va asculta muzică blues, dar cu o arie largă de influenţe muzicale. Va fi realizată de Iulia, solistă vocală pe care o caracterizează sentimentul pe care îl pune în voce, precum şi improvizaţia muzicală, împreună cu Andrei, chitarist care încorporează foarte bine ritmul, atât în acompaniamentul solistei, cât şi în solourile specifice stilului propriu. Muzicienii cântă compoziţii proprii, precum şi coveruri, în stil blues, sau reinterpretate într-un stil mai modern, cu un sunet care duce spre jazz-soul.

În a doua parte publicul va fi energizat de Alex, Alin, Andrei, Alexandru şi Cristi, cu rock alternativ, punk rock, pop-punk şi ska.

O seară de muzică bună, vă aşteptăm împreună cu prietenii !

 spectacol dedicat aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti

Intrarea este liberă.

 Ne găsiți și pe FB/CCSBuc, 

 www.ccs.ro

Parteneri media: gratuitor.ro, bucharestculturalevents.com, umblat.ro.

 

 

CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI

            Casa de Cultură a Studenților din București se află la ceas aniversar în acest an: 80 de ani de existență și activitate continuă păstrând aceeași menire: de  a contribui la educația non formală a tinerilor, îndeosebi a studenților.

            Perioada studenției este, poate, cea mai ferventă perioadă din viața unui tânăr: perioada în care se desăvârșește pentru profesie, perioada în care se maturizează, perioada în care leagă prietenii care îî vor rămâne toată viața. Iar Casa de Cultură a Studenților din București este acel loc unic în București, deschis pentru toți studenții bucureșteni.

            Nu mai suntem un trendsetter socio-cultural așa cum am fost până în 1989. Dar, cursuri, trupe, formații, cluburi au continuat să existe și să aibă activitate cu tinerii. chiar dacă toate acestea sunt vitregite de decenii de prefaceri şi convulsii politico-sociale.  În toate formele de manifestări cultural artistice și educative pe care le organizează Casa de Cultură a Studenților din București, instituție subordonată în prezent Ministerului Tineretului și Sportului, nu a dărâmat tradiții culturale ci a reușit să fructifice experiența generațiilor trecute adaptându-se vremurilor și transformărilor intervenite în societatea românească după anul 1989.