Muzică vs Muzică

În luna noiembrie 2017, aniversară pentru Casa de Cultură a Studenților București, miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 19:00  sunteți invitați la un dialog muzical organizat de Casa de Cultură a Studenților București: ”Bebe Astur și invitații vs studenții participanți la cursul de canto”.
Genuri muzicale distincte, indeosebi pop si rock, într-un dialog muzical, evident, presărat cu multe hituri și cu multă voie bună.

Puteți veni cu mic cu mare fiindcă spectacolul este valabil și pentru mic și pentru mare! 

Loc de desfășurare :

Casa de Cultură a Studenților București (sala POD)

Miercuri, 22 noiembrie 2017 , ora 19:00

concert prezentat cu prilejul aniversării a 80 de ani ai Casei de Cultură a Studenților din București

Ne găsiți și pe FB/CCSBuc
www.ccs.ro
Parteneri media: gratuitor.robucharestculturalevents.comumblat.ro.
Intrarea este liberă.


CURSUL DE CANTO
Este un curs la care pot participa toți studenții talentați și dornici să descopere lucruri noi, fie că sunt începători, de nivel mediu sau avansați. Cursul este gratuit pentru studenți, o facilitate pe care o oferă Casa de Cultură a Studenților București. Tinerii sunt antrenați pentru a face față cu ușurință unui spectacol dar și pentru a dobândi abilități folositoare și în alte domenii. Lecțiile de muzică dezvoltă creativitatea, capacitatea de concentrare și de ascultare, abilitățile verbale și încrederea în sine.
Cursul de canto a început în anul 2016 la Casa de Cultură a Studenților București și s-a bucurat de un real succes.

BEBE ASTUR  este un veteran în peisajul pop rock autohton, un prieten vechi al Casei de Cultură a Studenților din București.

CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI
Casa de Cultură a Studenților din București se află la ceas aniversar în acest an: 80 de ani de existență și activitate continuă păstrând aceeași menire: de a contribui la educația non formală a tinerilor, îndeosebi a studenților.
Perioada studenției este, poate, cea mai ferventă perioadă din viața unui tânăr: perioada când se desăvârșește pentru profesie, perioada în care se maturizează, perioada în care leagă prietenii care îî vor rămâne toată viața. Iar Casa de Cultură a Studenților din București este acel loc unic în București, deschis pentru toți studenții bucureșteni.
Nu mai suntem un trendsetter socio-cultural așa cum am fost până în 1989. Dar, cursuri, trupe, formații, cluburi au continuat să existe și să aibă activitate cu tinerii. chiar dacă toate acestea sunt vitregite de decenii de prefaceri şi convulsii politico-sociale. În toate formele de manifestări cultural artistice și educative pe care le organizează Casa de Cultură a Studenților din București, instituție subordonată în prezent Ministerului Tineretului și Sportului,  nu a dărâmat tradiții culturale ci a reușit să fructifice experiența generațiilor trecute adaptându-se vremurilor și transformărilor intervenite în societatea românească după anul 1989.