Concertul absolvenților 2017 ai cursului de canto

Absolvenții cursului de canto organizat de Casa de Cultură a Studenților din București  în  perioada octombrie – decembrie 2017, vă invită vineri, 19 ianuarie 2018 , ora 19:00 în sala Teatrului Studențesc Podul din Casa de Cultură a Studenților București să îi susțineți și să-i aplaudați la prima lor întâlnire cu publicul. Intrarea este liberă.

Proiectul “Cursuri de Canto și Chitară” , este realizat de Casa de Cultură a Studenților București cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului .
Eveniment pe pagina noastra de FB/CCSBuc

www.ccs.ro

Parteneri media: gratuitor.ro, bucharestculturalevents.com, umblat.ro.

 

CURSUL DE CANTO

            Este un curs la care pot participa toți studenții talentați și dornici să descopere lucruri noi, fie că sunt începători, de nivel mediu sau avansați. Cursul este gratuit pentru studenți, o facilitate pe care o oferă Casa de Cultură a Studenților București. Tinerii sunt antrenați pentru a face față cu ușurință unui spectacol dar și pentru a dobândi abilități folositoare și în alte domenii. Lecțiile de muzică dezvoltă creativitatea, capacitatea de concentrare și de ascultare, abilitățile verbale și încrederea în sine.

            Cursul de canto a început  în anul 2016  la Casa de Cultură a Studenților București  și s-a bucurat de un real succes. (coordonator curs: Ana Pop - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

             BEBE ASTUR  este un veteran în peisajul pop rock autohton, un prieten vechi al Casei de Cultură a Studenților din București.

 

CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI

            Perioada studenției este, poate, cea mai ferventă perioadă din viața unui tânăr: perioada când se desăvârșește pentru profesie, perioada în care se maturizează, perioada în care leagă prietenii care îî vor rămâne toată viața. Iar Casa de Cultură a Studenților din București este acel loc unic în București, deschis pentru toți studenții bucureșteni.

            Nu mai suntem un trendsetter socio-cultural așa cum am fost până în 1989. Dar, cursuri, trupe, formații, cluburi au continuat să existe și să aibă activitate cu tinerii. chiar dacă toate acestea sunt vitregite de decenii de prefaceri şi convulsii politico-sociale.  În toate formele de manifestări cultural artistice și educative pe care le organizează Casa de Cultură a Studenților din București nu a dărâmat tradiții culturale ci a reușit să fructifice experiența generațiilor trecute adaptându-se vremurilor și transformărilor intervenite în societatea românească după anul 1989.