Hobby-cultor-platforma dedicată studenților deștepți și creativi din București

Am lansat platforma de ocupațiuni relaxate. Hobby-cultor este incubatorul în care oameni pasionați pot preda și altora din entuziasmul lor și în care oameni curioși pot dobândi noi abilități.

Te-ai plictisit de viața de student, de aceleași ieșiri în Centrul Vechi sau prin cluburile din regie? Vrei să-ți faci prieteni noi și în același timp să înveți lucruri noi? Ai vreo pasiune ascunsă, dar neîmplinită?

 De acum la Casa de Cultură a Studenților din București ai posibilitatea să participi la un atelier apropiat de sufletul tău.

Oferta noastră cuprinde: ateliere de actorie, improvizație, storytelling, percuție, caligrafie, speed-reading, împachetat cadouri, confecționare felicitări de Crăciun, olărit, origami, dans de societate, tehnici de comunicare.

 Platforma noastră este dedicată studenților deștepți și creativi din București

Cum funcționează?

 Dacă te atrage vreunul dintre atelierele noastre trimite un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu atelierul pe care l-ai ales și noi îți vom rezerva un loc a următorul atelier cu aceea temă. Te vom anunța din timp când acesta va fi programat.

 De asemenea, poți urmări pagina de facebook fb.com/hobbycultor pentru a fi la curent cu programul nostru.

 

Unde se vor desfășura atelierele?

 În Casa de Cultură a Studenților din București.

 

Ce cursanți așteptăm la ateliere?

 Tineri sau studenți dornici să descopere îndeletniciri diverse.

 

Te așteptăm cu propuneri de ateliere pe care să le ții sau la care ai vrea să participi!

 

Proiectul Hobby-cultor este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Casa de Cultură a Studenților și Teatrul Studențesc Podul.