”tu ce ai făcut azi?”

Vă invităm la Casa de Cultură a Studenților București la o seară cu colinde, versuri, cântece de iarnă și nu numai, împreună cu OVIDIU SCRIDON. Alături de chitara și muzicuțele sale, cu multă dăruire, artistul ne propune o seară plină de sensibilitate cu povești din lumi îndepărtate, cu doruri și cântece care-o să vă umple sufletele de bucurie. Va fi atât concert cât și lansarea cărții ”tu ce ai făcut azi?”.

Volumul de versuri a aparut la editura Alexandria Publishing House in noiembrie 2017 si este a doua carte a lui OVIDIU SCRIDON  (prima se numeste „Portretul unui gând”, a aparut in 2012 la editura Tritonic și a fost reeditată in 2015 la Alexandria Publishing House).

Până acum volumul a fost lansat în peste 85 de orase  in general Biblioteci Judetene, Universitare, Municipale sau Nationale (cum a fost la Chisinau), Muzeul National al Literaturii București, Centre Culturale, Librarii, Galerii de Arta, Primării (Caransebes și Pașcani), Universitati, Teatre ori Case de Cultura, in orase precum Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Bistrita, Tirgu-Mures, Sighisoara, Brasov, Blaj, Medias, Miercurea-Ciuc, Iasi, Suceava, Botosani, Dorohoi, Bacau, Focsani, Craiova, Slatina, Pitesti, Dr.T.Severin, Resita, Lugoj, Vaslui, Onesti, Moinesti, Falticeni, Piatra-Neamt, Tecuci, Turda, Nasaud, etc.

 La București , Ovidiu a ales să il lanseze la noi, aCASĂ, la Casa de Cultură a Studenților din București, joi, 13 decembrie 2018, ora 20.00, loc de care este legat și unde a activat ca student  în diverse alte evenimente.

Vă așteptăm, așadar, la Casa de Cultură a Studenților București împreună cu OVIDIU SCRIDON, revenit în România după mulți ani petrecuți în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, autor a două cărți de poezii, a unui album de muzică și al Imnului Studenților în anul 1996.

Intrarea este liberă.

Pentru curioși:

www.ovidiuscridon.ro

www.ccs.ro

FB/CCSBuc