Fotogeografica deschide RePatriot Summit 2021

Joi, 30 septembrie 2021, ora 15 00, la Galeria de Onoare a Palatului Parlamentului, va avea loc lansarea volumului jubiliar și vernisarea expoziției ”Fotogeografica - un sfert veac”.
Volumul aniversar ”Fotogeografica – un sfert de veac” se dorește un document vizual inedit, o poveste iconică cu cele mai reușite lucrări, alături de o prezentare a evoluției în timp a acestui fenomen unic în România, însoțit de testimoniale ale unor personalități marcante din domeniile academic, cultural, sportiv și ale societății civile.
Fotogeografica este un proiect născut în anii ’90 ai Ligii Studenților, care a atins maturitatea, cu fiecare generație și tânăr premiat în parte.
Cu un palmares impresionant și o evoluție spectaculoasă, Fotogeografica este una dintre cele mai longevive și populare manifestări culturale din România, ce atrage anual noi tineri pasionați de fotografie, dar și profesioniști din domeniu, care-și expun lucrările cu tematica promovării valorilor și frumuseților naturii, culturii şi tradiţiilor româneşti.
Într-o Românie în rapidă schimbare, multe începuturi sfârșesc repede, fie că sunt firme, politici, proiecte, mai mari sau mai mici. De aceea, un fenomen cultural care împlinește 25 de ani capătă valoare de tradiție și ne dă sentimentul de durabilitate, mai ales că este opera unei generații noi - studenți, elevi, tineri fără vârstă” (din volumul jubiliar Fotogeografica - un sfert de veac).
RePatriot și Fotogeografica, vă invită on line și live-streamed (https://www.facebook.com/Fotogeografica) la Jubileul Fotogeografica, să ne bucurăm împreună de comorile patriei, privite cu ochii oamenilor ei frumoși. Evenimentul este un bun prilej de prezentare și promovare, o ocazie potrivită să spunem lumii întregi cine suntem și de ce vorbim românește.
Fiți parte din această poveste!
Volumul aniversar ”Fotogeografica - un sfert veac” a fost realizat cu sprijinul MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI, CASEI DE CULTURĂ A STUDENȚILOR BUCUREȘTI, REPATRIOT, ZITEC, RADIOCOM, UNESCO PRONATURA și KOSZA ALIZ BUSINESS MENTOR.
Info: https://repatriot.ro/summit-2021/agenda/https://www.facebook.com/Fotogeografica și www.ccs.ro .