Vrei să...teatru?

Pregătim un atelier intensiv de actorie care se va desfășura în luna martie. Suntem în căutare de oameni pasionați de teatru, actorie, spectacole. Pentru facilitarea întâlnirii cu acești oameni, facem o audiție. Așa-i în teatru. Audiția asta e un open-call, adică este deschisă pentru oricine, student să fie. Alte discriminări nu facem.

 Dacă până ai ajuns să citești până aici, e un semn bun.

Înainte să vii la întâlnire/audiție, va fi nevoie să înveți o poezie și un cântec. Nu te gândi la interpretarea lor, doar învață vorbele, respectiv melodia. Altă metodă mai bună de a te cunoaște nu știm să existe în domeniul teatrului.

Desigur că ne intereează la fel de mult și cum te cheamă și la ce facultate ești, dar asta ne poți transmite înainte, trimițând un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Unde și când se va desfășura audiția?

În Casa de Cultură a Studenților din București (calea Plevnei nr. 61), sala de la ultimul etaj (Teatrul Studențesc Podul), la început de primăvară, sâmbătă 2 martie, , ora 11:00.

Dacă ai și nevoie de alte informații, le poți cere pe mail.

Proiectul nostru este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Casa de Cultură a Studenților și Teatrul Studențesc Podul.