#4 Cinemateca Docuart@CCS București

Cinemateca Docuart vă invită luni, 11 martie 2019, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din București să vizionați documentarul ”Momente de tăcere” în regia lui Ion Donică. Simplitatea oamenilor de la țară și atmosfera magică a spațiului rural se contopesc într-o călătorie misterioasă. Filmul te lasă să citești printre rânduri structura psihologică a oamenilor, fie ei copii sau adulți. Acești oameni

își expun stilul de viață, o fericirea autentică combinată cu efortul aproape tragic de supraviețuire și așteptarea morții. Prin momente de tăcere, fericire și tristețe, filmul propune descoperirea emoțiilor reale ale vieții omenești.(www.docuart.ro).

  Intrarea la eveniment este liberă.

 Proiecția are loc in sala S9 subsol în spațiul Clubului de Fotografie.

Pentru curioși: pagina de FB/CCSBuc si FB/Docuart.

Eveniment pe FB

***

Cinemateca Docuart este o inițiativă care a luat naștere prin asociația culturală dedicată filmului documentar românesc, Docuart, și Casa de Cultură a Studenților din București și reprezintă o încercare de a aduce în atenția publicului, un produs cinematografic subreprezentat – documentarul românesc – și un spațiu cu potențial de revitalizare pe harta culturală a Bucureștiului.