Vrei să... leadership? Prin actorie?

Am transformat atelierul nostru de leadership prin actorie, punând în el atâta actorie cât poți duce într-o lună, pentru ca tu să pleci mai sigur pe tine și pe emoțiile tale și mai convingător în interacțiunea ta cu alții. De asemenea, pe lângă exercițiile de actorie cu care te-am obișnuit, vom adăuga lucrul pe texte clasice, teorie de leadership preluată de la meșteri (Simon Sinek, Daniel Pink, Steve Jobs, etc.), iar la final prezentăm rezultatul printr-un spectacol de teatru. Ca urmare,

pregătim un atelier intensiv de actorie care se va desfășura în luna iunie.

Suntem în căutare de oameni pasionați de teatru, actorie, spectacole, iar pentru facilitarea întâlnirii cu acești oameni, facem o audiție. Așa-i în teatru. 

Audiția asta e un open-call, adică este deschisă pentru oricine, student să fie. Alte discriminări nu facem.

Dacă până ai ajuns să citești până aici, e un semn bun.Înainte să vii la întâlnire/audiție, va fi nevoie să înveți o poezie și un cântec. Nu te gândi la interpretarea lor, doar învață vorbele, respectiv melodia. Altă metodă mai bună de a te cunoaște nu știm să existe în domeniul teatrului.

Desigur că ne interesează la fel de mult și cum te cheamă și la ce facultate ești, dar asta ne poți transmite înainte, trimițând un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Unde și când se va desfășura audiția?

În Casa de Cultură a Studenților din București (calea Plevnei nr. 61), sala de la ultimul etaj (Teatrul Studențesc Podul), la început de primăvară, luni 27 mai, ora 18:00.

Dacă ai și nevoie de alte informații, le poți cere pe mail sau pe pagina de facebook a proiectului www.fb.com/încăunatelier. 

Proiectul nostru este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului și organizat de Casa de Cultură a Studenților având ca partener Teatrul Studențesc Podul.