Fotogeografica 2020-anunț

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti vă invită să participaţi la ediţia a XXIV-a a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”. Înscrierile s-au efectuat până pe 10 aprilie 2020, on-line, prin intermediul adresei de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu lucrări în cele trei secţiuni ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural şi wildlife. Mulțumim atât celor care s-au înscris cât și celor care au promovat concursul #Fotogeografica 2020! Din motive cunoscute, anul acesta întreg programul atât cel expozițional, cât și cel complementar, va fi reconfigurat. 

Toate informațiile privind reluarea activităților ediției de anul acesta vor fi comunicate în timp util pe toate canalele noastre de comunicare on line.

În prezent, suntem în faza de prejurizare, urmând jurizarea lucrărilor pe cele trei secțiuni.

Până la noi vești, vă invităm pe canalul nostru de youtube să vizionați serialul Romania Student Tour – program național de redescoperire a patrimoniului natural și cultural, adaptare video după albumele de fotografie realizate cu premianții Fotogeografica împreună cu fotografi din proiecte și organizații înrudite și cu erudiți din spectrul artei fotografice și științelor naturii. 

 Acţiunea se derulează sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.

Partenerii tradiţionali ai proiectului sunt: Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, National Geographic Romania, Zitec, UNESCO Pro Natura, Facultatea de Geografie Universitatea București şi Clubul Studenţesc de Artă Fotografică.

 Fotogeografica este un brand consacrat și are, până în prezent, un palmares impresionant, fiind una dintre cele mai logevive acțiuni cultural-educative din România. Este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti. www.fotogeografica.ro