Cursuri de tango Argentinian

Asociatia pentru Cultura si Tango va invita la:


Cursuri GRATUITE de tango Argentinian!

Cursurile au loc in fiecare miercuri, in Sala S8 (subsol) din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, intre orele 18.00 – 20.00


Fiecare curs consta in a transmite o serie de concepte care tin de acest dans. Pe masura ce participati, veti avea la dispozitie bazele pentru a crea un puzzle unic, personal, pe care sa-l exprimati pe pista de dans. Din aceasta cauza cursurile se desfasoara neliniar, asa ca puteti incepe oricand.

Avantajul acestui curs de tango este că, în cazul în care rataţi unele dintre lecţii, este în regulă, puteţi continua cu ceea ce aţi învaţat deja, folosind conceptele de bază.

Recomandăm cu căldură să veniţi în echipament lejer şi încălţăminte de sală (preferabil alta decât cea de mers pe stradă pentru a evita distrugerea parchetului).

Pentru detalii: 

- nr. de tel. si e-mail: 0756.604.556, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
- nr. de tel. si e-mail: 0749.164.043, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
- nr. de tel. si e-mail: 0742.356.884, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Un proiect al Asociatiei pentru Cultura si Tango sprijinit de Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

 

www.tangoact.ro

si pagina de FB